6 Nisan 2014 Pazar

T A N I Ş A L I M...

    
     Herkese Merhaba, 

     Bu yazı, kişisel bloğumun ilk yazısı...çok heyecanlıyım..

     Ne yazsam, nasıl yazsam daha iyi olur diye düşünmekten bir türlü başlayamadım. Galiba kendimi el emeği ürünlerim, boya ve fırçalarım, resimlerim, fotoğraf makinem ile daha kolay ifade edebiliyorum.
Üretmeyi çok seviyorum. Bu bazen bir resim, bir fotoğraf, bir desen bazende  çeşitli malzemelerle yapılan el emeği ürünler olabiliyor. 
     En büyük destekçim kardeşim. Tasarım ve üretimleri birlikte yapıyoruz. Bloğumuzun ismini de onun isminden yola çıkarak oluşturduk.
Evliyim ve bir erkek bir kız iki yavrum var. 
     Bu işe ilk olarak kızımın çizdiği bir resmi keçe bir anahtarlığa dönüştürerek başladım. Daha sonra keçeden yakınlarıma çeşitli hediyeler yaptım. Yaptığım hediyeler beğenilince ve siparişlerde alınca bu ürünlerimi sizlerle sunmak için böyle bir blog açmaya karar verdim. Bu arada blog tasarımı da ayrı bir zevkliymiş.
     Bloğumda Kişiye özel esprili hediyeler, özel günlerde sevdiğiniz insanların bir tebessümüne sebep olacak hediyeler, anne-bebek, düğün kına gecesi, doğum günü ve ev dekorasyon ürünleri (kapı süsü, taç, broş, magnet, anahtarlık, v.b.) ürünlerim başta olmak üzere, bazende çok beğendiğim el emeği ürünleri sergilemeyi ve birlikte yapmayı planladım.

     Öneri, istek, beğeni ve siparişleriniz için, ayrıca her türlü aklınıza takılan konuda bana yazabilirsiniz.


    Sevgilerimle...




6 yorum:

  1. Hayırlı olsun :) bana da bekliyorum
    www.nebihanakca.com

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim. Hemen ziyaretinize geliyorum:)

    YanıtlaSil
  3. Gülşen hanım, ziyaretiniz için teşekkür ederim, bloğunuz hayırlı olsun. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  4. öncelikle hoşgeldin...:)
    bloğun hayırlı uğurlu olsun.
    çalışmalarını yazılarını okudum baktım ve çok sevdim.çalışırken duyduğun heyecanı onlarda görmemek imkansız.her birine ayrı ayrı yorum yazamadım (zamanla inşallah) ama bundan sonraki tüm güzel çalışmalarınn paylaşımlarının takipçisiyim.
    sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel yorumunuz için çok teşekkürler.

      Sil